JASON

JASON

maandag 29 november 2010

De grote Clash tussen Madrid en Barcelona !

 
Na maanden van wachten is het op maandag 29 november eindelijk zover: Barcelona-Real Madrid. Maandag zal EL Classico weer plaatsvinden in de Primera Division. Een wedstrijd waar de gehele wereld naar uitkijkt. Want wie zal winnen?

Competitie: Primera Division
Datum: Maandag 29 november 2010
Tijd: 21:00 uur
Scheidsrechter: E. Iturralde Gonzalez
Stadion: Camp Nou, Barcelona (Barcelona)

zondag 28 november 2010

WELKOM

Hey iedereen!
Ik ben Yassine Ouaich.
Ik studeer mijn laatste jaar handel in het K.A redingenhof te Leuven.
In opdracht van het vak nederlands moeten we een voorbeeld nemen aan de blog van meneer Convence. mijn blog zullen julie van alles te weten komen over mezelf, mijn school en ook allerlei media-informatie. Ik hoop dat jullie het leuk zullen vinden. Als julie vragen hebben, laat me het weten en ik post je zo snel mogelijk terug!
Groetjes

"Public Enemie"

John Dillinger

John Dillinger was een beruchte Amerikaanse crimineel. Anderen zagen hem als een moderne versie van Robin Hood. Dillinger leefde in dezelfde tijd als Bonnie & Clyde en Ma Barker en de media stonden in die dagen bol van de verhalen over deze criminelen. Deze aandacht (de jaren 1931 - 1935 worden ook wel het "Public Enemy-tijdperk" genoemd) leidde tot de oprichting van de FBI.

John Dillinger werd geboren in Indianapolis, Indiana en groeide op in het nabij gelegen Mooresville. In 1923 sloot hij zich aan bij de marine, maar hij deserteerde al na enkele maanden. Hij keerde terug naar Indiana, trouwde en probeerde een bestaan op te bouwen. Maar hij had moeite met het houden van werk en ook zijn huwelijk liep stuk. In 1923 overviel Dillinger de plaatstelijke kruidenier. Hij werd snel gearresteerd en veroordeeld tot tien jaar cel. Verbaasd als hij was over de strenge straf, verbitterde hij in de cel.
Van medegevangenen leerde Dillinger veel over criminaliteit. In 1933 werd hij vrijgelaten, maar hij keerde al snel terug in de gevangenis nadat hij banken ging beroven. Op 3 maart 1934 ontsnapte Dillinger uit de gevangenis door gebruik te maken van een houten pistool dat met schoensmeer zwart was gemaakt. Eenmaal buiten de gevangenis ging Dillinger al snel weer banken beroven. Hij werd tot Public Enemy Number One verklaard door justitie en er werd een beloning van 10.000 dollar uitgeloofd voor zijn arrestatie.
Op 22 juli 1934 bezocht John Dillinger de film "Manhattan Melodrama" in een bioscoop in Chicago samen met zijn vriendin Polly Hamilton en Anna Sage. Sage, die uitzetting boven het hoofd hing, had de politie echter getipt. Eenmaal buiten opende de politie het vuur op Dillinger, die na 3 schoten om het leven kwam.Eén kogel daarvan ging naar binnen via zijn nek en kwam uit zijn wang naar buiten.

donderdag 25 november 2010

Illuminati

De illuminati..wat is het? Waar is het onstaan? En wat voor invloed heeft het in ons leven?

De illuminati betekent verlichting. Theoretisch gezien is het ontstaan in de 17de eeuw door een groep wetenschappers die zich in het geheim afzetten tegen de katholieke kerk dat het volk dom heeft proberen te houden. De inquisitie was toen sterk aanwezig. De kerk noemden hen ook satanisten omdat ze tegen de ideëen van de Kerk waren.

Hedendaags is het overal aanwezig, de symbolen kom je overal tegen bewust of onbewust.
Via de media zie je de tekenen van de illuminati voorkomen, artiesten die het teken voordoen, acteurs, in het dollarbiljet, films, kledij, sigarretenpakket, sterke drank, etc..

(word vervolgd..)

"Studenten porren scholieren aan"

De Katholieke Hogeschool Leuven startte in september 2008 een project om jongeren te helpen die het moeilijk hebben met hun studies. De bedoeling van dit project is om scholieren te laten doorstromen naar het hoger onderwijs.
Men kan tijdens het project een band vormen met de studenten. Naast het project in samenwerking met je partner, nemen de scholieren contact op met de studenten. Er heerst een aangename sfeer tijdens de werkuren die ze verrichtten met elkaar.
De positieve energie tussen de scholieren en de studenten speelt een rol voor de cijfers van de jongeren die willen slagen naar het hoger onderwijs.

maandag 22 november 2010

"Citaten"

Voorzichtig, met mijn mond stijf in het masker, haal ik adem. nu sluipt de vergiftigde damp over de grond, en vult alle inhammen. Als een weke, dikke kwal bereikt zij onze trechter, en nestelt er zich. Ik stoot Kat aan: het is beter eruit te kruipen en hoger te gaan liggen dan hier, waar al het gas heen zakt.

donderdag 30 september 2010